500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 11 de maig del 2009

VA SER UN GRAN DIA!!




Amb profund orgull us vull informar que la primera reunió amb nous catalans que ha organitzat el Comitè Comarcal del Vallès Oriental ha estat un èxit absolutament esclatant, ens ha apabullat als propis organitzadors. No em sentia tan orgullós des de ....

116 persones de l’Àfrica Subsahariana que viuen a Granollers, Mollet, Canovelles, Montornès, Les Franqueses, Parets ... !!, una discussió de més de dues hores en català, castellà, francès i .... mandinga.

Varis d’aquests nois ja es varen interessar per participar directament al projecte de Convergència, les dones ens varen dir que les ajudéssim a crear una entitat femenina subsahariana, també els hi donarem un cop de ma en quan a assessorament legal ...

l'Àngel Colom, que presidia l'acte, va dir que era un dels actes comarcals més nombrós que recordava. La delegació del Secretariat d'Immigració la formàvem l'Mbaye Babacar gaye (Director per a l'Àfrica subsahariana), l'Èric Bertran (Pres. dels NousCatalans.Joves), El Hassane Jeffali (Pres. del Consell de Cultes), David Sow (de l'equip dels joves), i el mateix Àngel Colom. També hi eren, la responsable de sectorials del Vallès Oriental Yvonne Gryley... i tots els companys que amb el seu voluntariat han fet possible organitzar l'acte.

La meva dona, l’Eulàlia, va improvisar una guarderia per les criatures.... on els petits i petites varen aprendre "En Joan petit com balla" ... això si que va ser integració en directe!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carta Oberta a CiU

Convergència Democràtica de Catalunya
Carrer Còrsega 331 de Barcelona

Distingit/ida senyor/a,

Ens adrecem a vostès en relació a una sèrie de fets que exposarem a continuació per tal que se’ns puguin respondre els dubtes que, des de les nostres plataformes i comunitats, se’ns plantegen.
FETS:

El passat 14 de Maig el candidat de Convergència i Unió a les eleccions europees, Ramon Tremosa, va assistir juntament amb altres destacats membres de la Federació Nacionalista a un sopar on es commemorava la fundació de l’Estat d’Israel.



Segons el periòdic La Vanguardia, a aquest sopar hi varen assistir diferents “simpatitzants amb la causa israeliana”.



Davant d’aquest fet, no podem evitar reflexions i, en conseqüència, dubtes.



PREGUEM:



Ens siguin respostes les qüestions que es plantegen a continuació:


- Per què no ha assistit el senyor Ramon Tremosa a cap dels actes organitzats per la Comunitat Palestina de Catalunya o per les diferents associacions de solidaritat amb Palestina?

- El Senyor Ramon Tremosa recolza

recolza el dret a l’autodeterminació del poble palestí?

- Coneix i recolza les diferents resolucions de Nacions Unides que demanen el final de l’ocupació militar israeliana i la creació d’un Estat Palestí?

- La postura del senyor Ramon Tremosa representa a la de Convergència i Unió?

- Quina és la postura de Convergència i Unió respecte al dret a l’auto-determinació del poble Palestí i les diferents resolucions de les Nacions Unides que demanen la fi de l’ocupació militar israeliana i la creació d’un Estat Palestí?




EXPOSEM:


Si els dirigents de la Federació Nacionalista no són capaços de respondre a aquests interrogants després de la massacre a Gaza i de l’onada d’indignació que va recórrer la societat catalana, si no són capaços de dir, com està fent de forma reiterada Barack Obama, que les colònies israelianes a territori palestí són il·legals i que el poble palestí té el dret inalienable de dotar-se d’un Estat Sobirà, és que han perdut el contacte amb la realitat de la societat catalana i amb la realitat política internacional.

Ha arribat l’hora de saber si Convergència i Unió respecta els Drets Humans i nacionals del poble palestí.



DEMANEM:



Agrairíem, com a membres de la política catalana actual, ens responguessin a aquesta sèrie de qüestions que ens intriguen, ja que com a ciutadans creiem que tenim tot el dret de conèixer els motius de les vostres accions. Ans al contrari, si no rebem resposta, haurem d’entendre la ignorància com a posicionament a favor de la “causa israeliana”.


Amb la salutació més distingida,




Plataforma Aturem la Guerra

Comunitat Palestina de Catalunya

Xarxa d’Enllaç amb Palestina

Fundació Pere Ardiaca

Comissió Universitària Catalana per Palestina

Servei Civil Internacional-Catalunya

Alliance for Freedom and Dignity



Barcelona, a 3 de Maig de 2009
Plataforma Aturem la Guerra

Comunitat Palestina de Catalunya

Xarxa d’Enllaç amb Palestina

Fundació Pere Ardiaca

Fundació L’Alternativa

Comissió Universitària Catalana per Palestina

Servei Civil Internacional-Catalunya

Alliance for Freedom and Dignity

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena