500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dissabte, 26 de setembre del 2009

MANERES DE FER D'UNS I ALTRES


Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat

Dimecres a Mollet, però en nom de tot el Vallès i de tot CiU, varem fer una roda de premsa sobre la futura B-500 (el pas de Mollet a Badalona per sota la Serralada de Marina, per entendre'ns). Hi varen participar en Josep Rull, responsable d'infraestructures de CDC, en Jordi Turull diputat del Vallès Oriental, així com els caps de llista de CiU de Sant Fost (Quim Perez), Martorelles (Jaume Montpel) i Mollet (Jo).

En Josep Rull va anunciar la presentació d'una iniciativa parlamentària contra el peatge, ja que amb aquest s'abandona el criteri d'equilibri territorial que havia inspirat obres com el paral·lel túnel de Parpès (el de Granollers a Mataró), i es considera l'obra com una simple infraestructura metropolitana, com podria ser el túnel de Collserola: nosaltres pensem que es tracta de crear un eix Baix Vallès-Barcelonès Nord, que equilibri el Mataró-Granollers i contribueixi a la descentralització del País.

Per la seva banda el cap de llista de Sant Fost, Quim Pérez va manifestar la seva inquietud de que l'obra, desprès d'haver-se endarrerit tants anys amb l'excusa de l'impacte ecològic, ara parteixi el terme de Sant Fost pel mig i malmeti paratges com el de l'ermita de Cabanyes.

Maneres de fer: nosaltres Mataró-Granollers en temps i forma i gratuït, ells Baix Vallès-Barcelonès Nord, el més calent a l'aigüera desprès de cinc anys ... però ja anuncien que serà de peatge. Us acompanyo la notícia televisiva de Canal Català, als quals agraïm la gentilesa.


L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena