500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 25 de gener del 2010

I AQUÍ ESTA!!: PRESENTACIÓ DE CATIVISTES



Finalment aquí el tenim!!, desprès de mesos d'organitzar-nos amb discreció, la xarxa d'activisme per l'internet català ja és pública!!. Es com un Facebook a la catalana. www.cativistes.cat

Amb una presentació que posa la "gallina de piel" a tots els patriotes, i utilitzant l'estètica de les pel·licules del Kurosawa (Ran, Kagemusha) ple de banderes catalanes i estelades (els mitjans han dit que està tret de la pel·lícula Braveheart, canviant les banderes escoceses per les catalanes, però els vells otakus i mangakas varem reconèixer l'estètica japonesa al moment). Tot plegat toca la fibra.

Endavant. Us convido a tots a unir-vos-hi. Podeu ajudar a defensar les vostres causes locals, nacionals o de principis personals, recordeu que "Catalunya comença al teu Ajuntament" (Lema de campanya) i que "Catalunya és la suma dels catalans i les catalanes" (J. Pujol). Ja s'ha creat un grup contra el peatge de la B-500. A que espereu?: els antitaurins, els preocupats pel traçat de l'autovia pel Congost ... a tots els que voleu recuperar l'orgull de ser catalans i de tenir de nou un Govern digne; com diu en Mas: CiU no és la finalitat, és només l'eina, però l'eina que ara és necessita per obrir forat, per no morir ofegats per les misèries del "Trist&partit" .... ara és l'hora catalans!!

Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena