500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dissabte, 25 de setembre del 2010

ELLS 200 ANYS LLIURES



Acabo de tornar de la celebració del 200 aniversari de la independència de mig iberoamericà: Xile, Bolívia, Equador, Perú ..... segur que me n'he deixat molts (demano perdó), un acte realment emocionant; ens han fet l'honor de celebrar-lo al Vallès Oriental i en concret a Mollet del Vallès l'entitat "Brisa de los Andes".

L'organització m'ha permès parlar com a president comarcal de Convergència, no ho tenia previst així que he dit el que m'ha sortit de l'ànima: que avui jo sentia sana enveja per ells que feia 200 anys que eren lliures, que veia des d'allà la bandera de Xile amb el seu estel, l'estel que a la nostra estelada té al mateix significat: LLIBERTAT!.

Allà també he conegut a la gent de la comunitat equatoriana, encapçalada pel seu president José Vera ... però també amb la seva intel·ligent i vivaç vice cancellera Michele Morales, la Flor Andino (quin nom més evocador!) de la seva associació d'emprenedors i el responsable d'acció política de Movecof, Juan Torres; a la foto de dalt estan pel matei ordre que us els he dit (bé, el segon, el grassó de negre sóc jo, és clar).

Nota Bona (no mereixen més)- La representant socialista ha aprofitat la seva intervenció per demanar directament el vot pel seu partit i (no us ho perdeu!!) per apel·lar a la "Unidad de España" .... lamentable, s'ha de dir que el senyor Vera amb gran elegància l'ha posat en el seu lloc. Apurats aquesta gent.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Es bo que tornis de tan lluny, de veure a compatriotes que han guanyat la llibertat fa 200 anys.
Pero series capaç d'anar, com L'alicia Sanchez a veure els problemes que afecten a la gent ?
Estaras amb la gent de la Vall del Tenes fent costat al 4art Cinturó ?

Feliu Guillaumes ha dit...

Ja ho he fet, en mobilització i dues vegades en roda de premsa, per`si la gent vol d'aquí a 58 dies ja no caldrà

Anònim ha dit...

Calla, que no ho has entes, dic al costat de la gent que volem el 4art Cinturó : perque tu has valorat les avantatges que comporta a la comarca ho has fet el que et diuen ?

Feliu Guillaumes ha dit...

Anys de cues anant a l'Autònoma 5 en un 600, anys anant a S Cugat a treballar "me lo dices o me lo cuentas" Anònim conservador?

Anònim ha dit...

Es que nomes sabeu desqualificar ? Que te a veure l'Autonoma amb el 4art Cinturó ?. Millor m'ho posses renunciaria Mollet a tenir el 3er cinturó . No; tothom ha vist que ha estat un factor de creixement. Algu esta en contra del 4art Cinturó de Granollers a Mataré : No, perque es vitar per a les comunicacions de les dues comarques.

Feliu Guillaumes ha dit...

Que te a veure l'Autònoma amb el 4 cinturó?, doncs que el tercer va ple, ves ... i no recordo que desqualifiquem a ningú

Anònim ha dit...

LLavors tu estas a favor del quart cinturo per treure moviment al tercer. LLavors com es que Ciu a Lliçà faci campanya per el NO rotund

Feliu Guillaumes ha dit...

Ni CiU Les Franqueses ni la de Lliçà estan pel no rotund, Les Franqueses demanen que no passi per Marata, que si hi has estat és un espai preciós, digne de declaració d'espai natural; el tema de Lliçà és més complicat però també és de traçat, l'actual trinxa pel mig el terme municipal i l'han "edulcorat amb un fotimer de "falsos túnels" que encara complicarien més el corredor ecològic, crec que és podria trobar una altre opció (la que defensem nosaltres) en que ells hi estarien d'acord, no t'amago que aquesta negociació és difícil, però ells no s'oposen al quart cinturó com a concepte, ni tan sols de que passi per una part del seu terme municipal.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena