500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimecres, 10 de febrer del 2010

NOVA CIUTADANIA SÍ, DEMAGOGIA BONISTA NO

Fa uns dies la gent de Canal Català em va convidar a un debat sobre el tema de la immigració amb el Coordinador Comarcal d'Iniciativa per Catalunya, arran dels fets de Vic, és una mica llarg, més de 30 minuts, immodestament crec que ens va quedar molt interessant i sobre tot aclaridor.

Us el poso en quatre tongades, amb dues frases extretes (més o menys lliurament) de cadascuna d'elles per si només en voleu veure una part pugueu triar.

S'ha de dir que força gent m'ha felicitat, no tant pels meus arguments, com simplement per parlar clar, això és el que se'ns demana als representants públics .... i amb tota la raó.




"El debat sobre immigració està tancat en fals"

"Els mateixos que envien avions plens d'immigrants il·legals des de Tenerife a Barcelona ara s'estripen les vestidures".





"Les misses no arriben per tothom"

"Estem en un País en que pots ocupar una casa i no et passa res, tens automàticament sanitat i ensenyament i algú sempre et donarà un paquet de menjar, però no podem salvar a tota la humanitat"





"No es pot aturar la xenofòbia amb bonisme"

"Hem de parlar del problema perquè existeix"





"Al nostre País l'ascensor social funciona, aquí qui aprèn i parla català és català"

"Al final seran els mateixos nous catalans amb papers, que han fet un esforç formatiu i a vegades lingüístic al seu País, per obtenir-los els que es queixaran d'aquesta situació"

Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena