500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dijous, 4 de març del 2010

ARTUR MAS AL VALLÈS ORIENTAL

Amb una mica de retard (vaig atabalat) us informo de la visita que l'Artur Mas ha fet al Vallès Oriental), on ha visitat les obres del tren de gran velocitat que hi porta a terme l’empresa pública estatal Adif. (A la foto l'Artur amb el cap "regional" del TGV i en Rodolfo Masao, company nostre de Montmeló)

L'Artur s’ha congratulat perquè les obres del TGV a Montmeló van al ritme previst, que és positiu tenint en compte
"el gran retard que porta aquest tema”. “He de recordar en canvi que tenim un col·lapse creixent en tot el sistema de Rodalies, i això afecta molt directament a l’economia i al teixit productiu. Quan s’està fent tota l’alta velocitat cal recordar-ho, i que un cop més el govern espanyol està invertint molt més a Madrid que a Catalunya en rodalies”.

En aquesta línia, Mas va recordar que
“per això des de CiU varem reclamar que es fes un traspàs amb tots els ets i uts, i no només un contracte-programa, amb les vies, els trens i les estacions. Ho haurem de corregir si arribem al govern, el traspàs de Renfe no pot quedar així, si no jugarem a trens, però no farem les inversions que calen a la zona metropolitana, sinò a tot Catalunya perquè reclamem també el traspàs de Regionals”.

Tot seguit, Artur Mas es va desplaçar a Sant Pere de Vilamajor, on va dinar amb més de 400 pagesos i ramaders del Vallès Oriental amb qui ha mantingut un col·loqui sobre temes econòmics i mediambientals.

A l’acte també hi ha intervingut l’alcalde de Sant Pere Josep Maria Llesuy i el diputat Jordi Turull.

(A la foto podeu veure amb en Mas a la Rosa Pruna, presidenta nacional d'ASAJA-Joves Agricultors, assistent al dinar).

Al vespre, Mas es va desplaçar a Granollers, on va inaugurar el Casal dels Nous Catalans, iniciativa a la que Convergència de la Comarca hem ajudat.

A banda del president del grup municipal de CiU a la capital del Vallès Oriental, Pius Canal, també hi han assistit el president de Nous Catalans Joves, Èric Bertran, i el president comarcal de CiU, (o sigui jo). Més d'un centenar de nous catalans han participat en aquest acte: teníem Senegalesos, malinesos, gambians, colombians, bolivians, mauritans, txetxens .... i segur que em deixo més d'una nacionalitat d'origen, que em disculpin!! ... com veureu la foto de baix no té desperdici, l'ampliarem i la penjarem al Casal dels Nous Catalans.



Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena