500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

diumenge, 9 de març del 2008

FINALMENT VOTANT I DECIDINT!!


Més informació a : http://www.feliuguillaumes.cat

Aquest matí he anat a votar, crec que la cosa pinta bé ... molta gent, a tots els col·legis, siguin els més favorables a uns o als altres, ens podem oblidar d'aquell 15% més d'abstenció que a les altres, això és bo.

La gent es feia mal amb les paperetes del Senat ... ai, ai, ai! aquell immens llençol on posar creutes en que jo he insistit en tota la campanya. Les properes eleccions hem de fer pedagogia sobre aquest tema, no deiem que era tan bo això de les llistes obertes?. Abans d'ahir un senyor em va enviar un mail, deia: si tan creieu en les llistes obertes perquè no rebem paperetes del Senat a casa en blanc?, té més raó que un sant. Veurem que passa, però segur que això no ho hem fet prou bé.

Desprès he anat a la paradeta pel Dret a Decidir de la meva ciutat, a signar, la Plataforma ha tingut algun problema amb la policia però finalment l'han pogut montar. He signat amb la candidata Yvonne Griley ... i és que avui decidim veritablement la consideració que volem que tingui el nostre País ... a veure si sant Jordi, no oblida la seva gent i ens dona un cop de ma!. Bé, demà anàlisi de resultats.

Bona Jornada electoral!!.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena