500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 10 de març del 2008

PAISSATGE DESPRÈS DE LA BATALLA

més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat/

Bé, ja ha passat tot. Ha anat força bé, del “zapaterazo” que ens anunciaven totes les televisions s’ha passat a una pujada de cinc escons .... amb la tristesa que a tot bon nacionalista ha de produir que siguin a costa d’Esquerra Republicana. CiU ha pujat, que en aquest context no és poc (Esquerra, la desaparició d’Eusko Alkartasuna, i les baixades del PNB i de Coalición Canaria).

Podem ser decisius (totes les altres sumes són com a mínim de dos o tres), però com ja vaig dir en un altre post, això no ens ha de fer perdre la son (també ho ha dit avui en Duran), o compleixen les nostres condicions o ja s’ho faran.

En tot cas dos fets inquietants: la pujada del PSC, el PSOE, de fet només creix aquí a Catalunya, sembla que només nosaltres ens hem cregut allò de “que ve el llop”. A veure qui inverteix ara aquí sabent que els desastres d’aquests quatre anys a sobre tenen premi, però és el que ha volgut la gent i en tot cas amb el pecat vindrà la penitència.

Més angoixant que això és que els diputats nacionalistes catalans a Madrid fins ara eren 18 i ara només seran 14. seria fàcil cobrir-me darrera dels resultats d’ERC o els bons de CiU, però no és això, tots ens ho hem de fer mirar ... primer de tot ells naturalment, però tots.

Hi ara, és clar he de comentar els resultats al Senat ... no he sortit, sabia que era difícil, però sincerament massa trist tampoc estic, he quedat a 0’8 dècimes de ser senador, he reduït el diferencial entre el quart i el cinquè sobre la darrera vegada, he tret bons resultats, no només al meu Vallès, si no també a grans ciutats com Barcelona, Sabadell, Cornellà..., tot això crec que ho dec a aquest bloc, que ha tingut molta més penetració a ciutats grans, també ho atribueixo a haver defensat desacomplexadament una política netament liberal en temes socials, en definitiva a haver estat sincer, a haver estat “càndid”, com deia en el meu primer post.

Permeteu-me un agraïment especial als no convergents que m’heu donat suport: 14.000 vots més que la llista de CiU al Congrés per Barcelona, a la meva ciutat 300 votants més pel meu nom en candidatura al Senat que per la del Congrés (això aquí és un 10%).. No és tracta de desmerèixer la candidatura al Congrés, només de fer notar i d’agrair a tots aquells simpatitzants d’altres opcions (de totes bandes) que heu posat la creueta al costat del meu nom.

I també he de felicitar als senadors elegits, a tots, però molt especialment a la Montserrat Candini que ha fet tiket amb mi, i amb en Jordi Torra, que tot i que no ha sortit, també ha fet un magnífic paper.

Deia el primer dia ........ I sí al final no surto ens ho haurem passat molt bé, haurem parlat i informat a la gent, haurem encaixat crítiques haurem fet una feina digna.

Crec que he acomplert el que vaig prometre, vosaltres ho podeu jutjar ... i no acomiado aquest bloc, us seguiré parlant de la Casa Gran del Catalanisme, de la qual sóc coordinador, de política local, comarcal, i nacional .... crec que ara això cal més que mai.

Espero seguir comptant amb vosaltres, els milers de lectors (no exagero gens) que heu seguit aquest WebBloc ... fins aviat i gràcies!!!.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena