500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

divendres, 11 de setembre de 2009

LA NOVA CATALUNYA PRESENT A L'ACTE NACIONAL DE L'11-S

Més informació a: http.//www.feliuguillaumes.catMés de quaranta membres de la comunitat de nous catalans d'origen subsaharià del Vallès Oriental, varen participar en l'ofrena floral que CiU fa davant del monument de Rafael de Casanoves de Barcelona l'onze de setembre al matí. procedíem de Senegal, de Gàmbia, de Mali ... cristians i musulmans ... i ara venen de Granollers, de Mollet, de Canovelles ..., la major part ja militen a CDC, doblement benvinguts!.

L'explosió de colors que va significar la seva aparició va ser un símbol de la pluralitat i diversitat de Catalunya, pluralitat i diversitat que esdevé, i ho ha de fer encara molt més, unitat davant de la defensa del País comú.

Això si que es defensa de la diversitat i no la que va demostrar l'esquerra excloent en l'acte institucional davant la Noa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaig poder compartir amb elles i ells aquell moment tan intens en què la gent els aplaudia camí del monument a fer l'ofrena. Els que vivim intesament l'11 de setembre sabem quès se sent en aquest gest i ara aquestes persones també. Yvonne

Feliu Guillaumes ha dit...

Gràcies per anar-hi Yvonne, difícilment aquell dia podies servir millor al teu país que estan amb elles i ells.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena