500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 5 d’octubre de 2009

TOTS APLEGATS

Diumenge varem celebrar el V Aplec Comarcal de CDC del Vallès Oriental, a Sant Esteve de Palautordera, en podem estar ben satisfets, i més jo en concret, que com a president de la Comarca vaig estar tota la setmana nerviós com una fulla (i no vaig ser l’únic): més de 1.500 persones, 650 al dinar, molts nous catalans, la presència d'Àngel Colom. ....

.... I diversió per tothom: exposició de trens en miniatura, mostra de puntaires, exhibició d’escacs, ponies, inflables, carrosses, trenet pels menuts, DJ pels joves, havaneres i orquestrina pels valls de tota la vida, paradetes. Naturalment no varem obviar la part política i l’Artur Mas, precedits per l’Alcalde de la població i per mi mateix varem fer el corresponent míting, en un teatre ple de gom a gom, l’Artur ens va recordar el que aquest país es juga en el proper any: tenir un Govern que es dediqui als problemes de la gent i que no ens avergonyeixi. Nosaltres no fallarem.
Nota Bona -

Ahir en el míting de l’Aplec del Vallès Oriental vaig explicar un acudit –una mica llarg i dens- i alguns de vosaltres m’heu demanat que us el passi, el penjo al Bloc i així queda a l’abast de tothom, va sobre religió però és respectuós:

“Sabeu que Sant Jordi és el patró de Catalunya, però és un sant molt ocupat ja que també ho és de Rússia i d’Anglaterra, és per això que al veure durant molts anys Catalunya ben governada, es va centrar en els altres països que –com sabeu- li estaven donant molta feina.

Però com Sant Jordi és un patró responsable en mica en mica es va anar angoixant per aquell petit país al qual ja feia uns anys que no es dedicava. La seva alarma va augmentar moltíssim quan va saber que la Moreneta hi havia hagut de fer una intervenció d’urgència (per un tema d’aigua, semblava), però en aquell moment tenia la guerra del Caucas i el canvi del Toni blair i tampoc s’hi va poder dedicar; però ja molt angoixat va decidir enviar un àngel a veure si els catalans anaven bé – “i com ho sabré?”- preguntà l’àngel –“mira si encara guarden totes les seves festes” digué Sant Jordi” “si ho fan és que són un poble feliç”-.

Al cap d’uns mesos torna l’àngel al despatx de Sant Jordi tot capficat: -“com ha anat”, li pregunta el Patró, doncs mireu, no ho sé, digue l’Àngel, sembla que celebren les festes però les tenen totes barrejades” “i això? Pregunta el sant “doncs mireu, hi ha molta gent aturada com si celebressin el diumenge, molta amb ben poca cosa a la taula com si fos Quaresma, alguns es passen paquets de nit com si fossin Reis,i el Govern maltracta i parla de crucificar als millors entre ells com si fessin una “performance” de la Setmana Santa”

El sentir això Sant Jordi quedà blanc, es posa les mans al front i digué –“Ai Mare de Déu!!, em descuido cinc anys i el banyeta ja m’hi ha col•locat el Tripartit!!!.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Llarg i dens però és roiginal i fa riure tot i que "estigui basat en fets reals".

Podries transcriure la faula de les camises ??

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena