500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 1 de febrer del 2010

TOTA LA PROFUNDITAT DE L'HORITZO, TOTA L'ALÇADA DEL CEL, PER ACOMPLIR ELS NOSTRES SOMNIS

El president de CiU, Artur Mas, va expressar ahir al migdia que de cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, “la nostra actitud és la il·lusió; el nostre objectiu, el canvi; i el nostre compromís, governar amb els millors per la gran majoria dels catalans”. “El proper govern serà el de la millor gent, de la més preparada i la més entusiasta, la més sòlida, que tingui coses a aportar. Si son de CiU millor, però si n’hi ha algun de fora més preparat l’aniré a buscar”, va anunciar.

Mas va clausurar amb la seva intervenció la festa-míting de CiU al poliesportiu de la Vall d’Hebron de Barcelona, que es va fer per celebrar la seva elecció com a candidat de la federació nacionalista a la presidència. Davant d’unes 4.000 persones que omplien de gom a gom el pavelló, Artur Mas també va tenir l’ocasió de bufar les espelmes del seu pastís d’aniversari, ja que ahir feia 54 anys.

En Mas va constatar que en el seus constants recorreguts per pobles i ciutats de Catalunya en els darrers sis anys hi ha trobat “la il·lusió brillant als ulls de molta gent”. Mas va explicar que el que li ha donat empenta tots aquests anys d’oposició, tot i haver guanyat les dues darreres eleccions nacionals, ha estat “la força de les conviccions, i la força immensa de la gent de CiU que he tingut al costat en tots aquests anys difícils”.

“Si el volem, el canvi requereix un 10% d’inspiració i un 90% de transpiració”, va advertir, abans d’explicar que “vull el canvi per a que Catalunya assoleixi les cotes més altes de llibertat i progrés pels ciutadans”.

Artur Mas va citar Einstein per recordar que “la posició més elevada a que pot arribar una persona no és a governar, sinó a servir”.Si algun dia esdevinc president de Catalunya i m’oblido d’això, us demano que em planteu cara, i també que planteu cara a qualsevol govern que cregui que manar és més important que servir al seu poble”, va reclamar.

Mas va advertir que “la primera dècada del segle XXI Catalunya no l’ha aprofitat prou bé”, i va insistir que “la primera prioritat és superar la crisi i aixecar el país”. Per a fer-ho “res és més important que estar al costat de la gent que està disposada a assumir riscos i sacrificis per tirar una empresa endavant, al costat de les empreses, que son les úniques que creen ocupació”, va recalcar.

Com a curiositat, una de les nenes que donen el pastis d'aniversari al Mas és l'Aina, la filla d'en Roc Fernandez, president local de sant Feliu de Codines i membre del Comarcal de CDC del Vallès Oriental. El futur està assegurat!

Doncs això, a transpirar tots.

















L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena