500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimecres, 9 de juny del 2010

LA CUINA INTERNA D'UN PARTIT AL DESCOBERT

Amb un retard certament escandalós (perdoneu, la meva afició a la política internacional m'ha xuclat el poc temps que tinc pel bloc) avui penjo el post sobre l'eleccio de la terna de precandidats del Vallès Oriental al Parlament de Catalunya. Encara que sigui tard crec que val la pena per dos motius: un, mostrar que contra el que pensa la gent els processos interns d'elecció dels Partits (almenys el nostre) no tenen res de misteriós, funcionen igual que una AMPA o una Associació de veïns; segona, en aquest cas concret comptem amb les magnífiques imatges preses per en Masao Castanys de Montmeló i la cobertura feta per Vallès Visió, que crec que val la pena que quedin per la posteritat. El meu agraïment a tots dos, els meus comentaris són el de menys.



El dijous 20 de maig, a les nous del vespre s’ha celebrat al Centre Cívic de Vilanova del Vallès l’assemblea extraordinària de militants, amb un únic punt a l’ordre del dia, que era escollir la terna de candidats a la comarca per a les llistes de les properes Eleccions al Parlament de Catalunya, més de tres-cents militants i militantes i varen concórrer.


L’acte, molt ben organitzat per l’Agrupació Local de CDC a Vilanova, va ser presidit per Andreu Carreres (presedent electe del’Assemblea) , en Feliu Guillaumes (President Comarcal de CDC) il’Andreu Aloy (President Local de CDC a Vilanova), i va comptar amb la participació d’en Pere Macies i en Felip Puig que va fer la clausura
de l’acte.

La terna escollida va estar formada per en Jordi Turull (actual diputat al Parlament de Catalunya en representació del Vallès Oriental) que va obtenir una ampli suport (el 93 %) que avala la seva feina com a diputat en representació de la comarca, les dues darreres legislatures, la Meritxell Budó (ex-alcaldessa de

la Garriga i actual cap del Grup Municipal de CiU a aquesta població) i per en Joan Vila (Cap del Grup Municipal de CiU a Bigues i Riells).

També van optar a l’elecció en Jordi Mas (Regidor de CiU a Vallgorguina) i la Elisenda Montserrat (Regidora de CiU a Lliçà d’Amunt).


1 comentari:

Lior ha dit...

Feliu,he estat mirant quin podia ser el teu problema amb el compte de keren kayemeth leisrael,això dels digits de control del banc.
Ningú que conegui ha tingut aquest problema.El codi del banc és 0049 i el de l'oficina,suposo que de madrid,6784. Jo vaig fer l'ingrés a l'oficina 4700 del Passeig de Gràcia,sense cap problema.Via xarxa és el mateix.Ja en diràs com el què.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena