500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

diumenge, 26 de setembre del 2010

AMATENTS PEL CANVI

fotos Rodolfo Masao

Reunió de quadres de CiU (en aquest cas del Vallès Oriental), Alcaldes, caps de llista, presidents locals. Gent seriosa, treballadora, preocupada pel País.



Ha inaugurat la Jornada en Felip Puig (secretari general adjunt de CDC), exposant-nos els eixos bàsics de campanya, a continuació ho ha fet el Jordi Turull (diputat i President de Federació) sobre la campanya en sí, el calendari i el que s'esperava de cadascun de nosaltres (Deu n'hi d'ho!). En Jordi Cuminal (diputat i responsable de comunicació) sobre la campanya virtual i Cativistes, en Carles Segura (responsable nacional d'interventors) ens ha parlat del paper radicalment democràtic d'aquesta figura i la seva funció transcendental per aquestes eleccions ... i finalment la Joana Ortega (número dos de la llista i co-directora de campanya) sobre el programa electoral.



Debat molt viu, preguntes intel·ligents. Crec que si els electors poguessin veure per un forat alguna d'aquestes sessions els hi passaria de cop el desencís polític.



Que orgullosos que n'estem!!


Més informació: http://www.feliuguillaumes.cat

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero de quin canvi parles ??? Sort que us ho creieu

Feliu Guillaumes ha dit...

Canvi, que Catalunya recuperi la seva Dignitat (que no haguem de baixar el cap quan anem per europa o la resta de l'Estat. Canvi, que els ciutadans i ciutadanes recuperin la seva llibertat (que els nens puguin tirar pedres a un riu sense que se'ls acusi de "delicte ecològic" per estressar els peixos). Canvi, que s'acabi amb immoralitats com l'impost de successions (l'impost de la mort) ... que nosaltres ja varem treure per tota l'economia productiva. Canvi, un Govern que s'ocupi dels seus ciutadans i no faci només de gestoria (empresaris, gent necessitada, associacions). Canvi, un govern que planti cara a madrid i en tregui coses, no nomès que faci el pallasso i desprès ni cin de calaix. Canvi, volem un Govern Responsable!!, no tres i esvarallats!!. Canvi, volem recuperar l'orgull de ser catalans de l'època del President Pujol!!!. Canvi, Canvi, Canvi!!!!!

Anònim ha dit...

Quin concepte del canvi més penos...

Feliu ha dit...

Bé, Anònim, tot és opinable suposo ...

Anònim ha dit...

No, el canvi que es necessita es el de la gent sense vergonya que hi ha al darrera de les sigles seves; gent a qui li he dit que passa d'en Guillaumes i que cadascu mana com vol, i es pitorrejen dels estatuts i van per lliure. Aquest el canvi que necessites, i que a mes et fara perdre vots.
Els dolents malauradament no estan als altres partits

Feliu Guillaumes ha dit...

Vaja Anònim, pel que parleu sembleu un ex company de Partit, potser teniu raó en el vostre cas, però jo de moment em sento molt còmode a Convergència.

Anònim ha dit...

No et confonguis estem al mateix partit, el que passa es que hauries de fer respectar mes els estatuts, i que no et pujin a cavall. Nomes ho puc entendre per la por que hi ha a les properes eleccions, perque en Mas no el veig gens segur

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena