500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimecres, 11 de març del 2009

A VOLTES AMB LA CRISI


Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat/

Ahir a Mollet del Vallès varem tenir el diputat Jordi Turull en jornada completa ... en Jordi s’escau que és el diputat de CiU del Vallès Oriental al Parlament de Catalunya i un paretà de pro, però en aquest cas venia com a portaveu adjunt de CiU a la Comissió d’Economia del Parlament, membre de la de Pressupostos i President de la de Sindicatura de Comptes.

A la tarda ens varem reunir amb l’Associació d’Empresaris del Baix Vallès a la seva seu, a la delegació hi havia les empreses més importants de la zona i estava encapçalada pel president de l’associació ... la reunió havia de durar una hora, i en va durar dues i mitja, varem parlar de tot: des de temes de política econòmica i industrial en general, fins a altres pròpiament del territori, aprofitant que també hi eren presents el president de CDC del Vallès Oriental i portaveu de CiU a l’ajuntament de Mollet ... o sigui jo, i l’antiga regidora de promoció industrial de Mollet Núria Fortuny.

Just a temps varem arribar a l’acte de la nit que consistia en una convocatòria oberta per parlar de la crisi, allà en Jordi Turull va desgranar les propostes de CiU per sortir-ne: moratòria a les empreses de l’IVA que no es cobra, que l’administració, encara que sigui a base d’endeutar-se, pagui a 60 dies, la qual cosa retrauria dels circuits bancaris el 20% de l’economia (la que contracta amb l’Administració, d’aquí la famosa frase del Mas de “pontejar els bancs”), la reducció dels IVAs del gas, telèfon i electricitat, mesura que costaria un terç de la famosa devolució dels 400 euros i seria molt més efectiva, polítiques d’avals a les empreses i un llarg etcètera. La vetllada es va allargar amb un debat que va durar fins les 22’30h de la nit. Bona feina

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena