500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimarts, 29 de desembre del 2009

DE NOU AMB IRAN AL COR

Aquests dies són per la família, ... i també són per la solidaritat, però sembla que a aquest País la solidaritat va esbiaixada, mentre columnes de voluntaris progres estan intentant entrar a Gaza, on en aquest moment estan en pau, la manca de solidaritat pública i privada amb Iran és clamorosa ... i és que per alguna gent si el problema no és culpa dels americans, dels israelians, del canvi climàtic o de Convergència ja no hi ha problema, això sí, desprès venen a donar lliçons de moral.

Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat/

2 comentaris:

Artur ha dit...

És obvi que els totalitarismes, l'opressió i les morts són oblidades quan no estan ni a la franja de Gaza ni quan els USA no intervenen.

Mentre que algú a Catalunhya fa vaga de fam per lluitar "contra l'ocupació dels territoris per part d'Israel", ningú ha mogut un dit per al conflicte de Darfur (Sudan) o per denunciar dictadures inhumanes com la d'Iran o Síria. Yenin és genocidi per als periodistes europeus i obvien la invasió del Líban per part de Síria o els assassinats entre palestins.

M'entristeix veure com tot un continent és fàcilment manipulat per un periodisme acrític i sectari (sempre hi ha excepcions, clar).

Feliu Guillaumes ha dit...

És encara més greu que això Artur, avui un metrallament de vuit cristians a Egipte a la sortida d'una església (metrallats pel sol fet de ser cristians) ha merescut un breu a tots els diaris, mentre que el referèndum sobre els minarets a Suïssa (decisió discutible però inequívocament pacífica i democràtica) va generar dotzenes de titulars i articles de fons de crítica.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena