500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimarts, 23 de març del 2010

AUTOCAR Y BOCADILLO ............


A continuació us postejo una carta publicada per diferents mitjans de comunicació per un ciutadà, que mostra com s'organitzen els actes multitudinaris amb avis amb en Montilla. "Autocar y bocadillo" que deien en temps del Franco quan portaven a la gent a les seves "Demostraciones" de la Plaza de Oriente.

Agraïm a Nació Digital que és on he trobat la informació.

Crec que sobren comentaris.

Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat
____________

Ma mare té 76 anys i mai ha tingut especial simpatia pel PSC-PSOE, és a dir que mai no els votaria ni, molt menys, aniria a un miting seu.

Doncs bé, ahir la vaig a veure i m'explica que va anar al miting que va fer el president Montilla a Montjuïc per a la gent gran aquest cap de setmana.

Jo li pregunto que com és, que no sabia que fos seguidora del partit socialista. I ella em respon que no, que hi va anar perquè no sabia on la portaven. Li demano que m'ho expliqui millor.

Ella i les seves amigues eren en una activitat organitzada pel Centre Cívic Cotxeres de Sants quan una dona sense identificar se'ls adreça i els pregunta si volen apuntar-se a anar a una festa per a la gent gran que s'està organitzant a Barcelona i que les convidarien a dinar de franc. Cap menció a que la festa fos organitzada pel PSC-PSOE. Elles, encantades, van dir que sí i s'hi van apuntar.

El dia en qüestió, el dissabte 21 de març, un autocar les recull a la Plaça de Sants de Barcelona i les porta fins a Montjuïc. Allà, les fan baixar de l'autocar i les porten a una gran sala, les fan seure i, de cop, aparició estelar de diversos dirigents socialistes i del president Montilla que els van fer una xerrada "molt pesada" segons ma mare. Després d'aguantar el xàfeg, ara sí, dinar de franc, música i ball.

Trobo del tot indignant que el PSC-PSOE utilitzi d'aquesta manera la gent gran per després poder dir que "Montilla parla davant un miler d'avis". És clar, si no els donen l'oportunitat de decidir si volen assistir-hi o no! A més, en acabar de dinar, van passar taula per taula demanant els noms i les dades per "poder-los convidar a altres festes i activitats". Quina barra!

Daniel Camon i Pastor

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Brrrutal

Feliu Guillaumes ha dit...

Efectivament Brutal, sobretot perquè és una jugada bruta

Artur ha dit...

El problema dels partits socialistes és que es basen en una fal·làcia, una premisa errònia: ells tenen LA VERITAT i cerquen una SOCIETAT PERFECTE. A tal fi, tot és vàlid. La fi justifica, maquiavèl·licament els mitjans. Quan els objectius són tan clars, el modus operandi d'arribar-hi és purament "administració" i "manipulació".

Els liberals creiem que les persones som imperfectes i que la societat també ho és. Conseqüentment buscarem la felicitat de les persones individuals, o si més no, que ningú coarti la seva llibertat ni els seus drets.

Jordi Talarn ha dit...

Bé, no sé que us estranya, la veritat. És la política de sempre d'aquest tipus de partits: "Amic, vota'm i et donaré el que necessitis...". És independent del que necessita la societat, el país, etc., l'únic important és donar al amic que vota el que vol perquè el segueixi votant. Això ha passat amb el "deute històric" a Andalusia durant aquests dies.
Amb la gent gran és quelcom semblant. Per desgràcia recorda a aquests viatges d'un dia que fan algunes empreses pensades per la gent gran que busca bàsicament promocionar un producte o, millor dit, vendre un producte: "Vine a Lloret, et donarem una volta en barca, et regalarem un pernil i un pelador de patates i TOT DE FRANC", això sí, no els diuen que els faran una presentació comercial d'un producte i intentaran de totes maneres encolomar-los unes quantes unitats a un mòdic preu.
La veritat és que si el PSC necessita utilitzar aquest tipus d'accions per promocionar la seva "gent seriosa" no em fan cap tipus de por. La gent seriosa la tenim nosaltres i no ens cal vendre el nostre partit com si fos un nou tipus d’aspirador supersònic.

Marc ha dit...

Això ho paga Caixa Cataluya? Així condonen els deutes?

Quina barra!

Feliu Guillaumes ha dit...

En quan el comentari de l'Artur, en principi totalment d'acord, però el seu anàlisi és el que jo aplico al comunisme, no hauria d'encaixar en el socialisme democrètic, però el cas és que ho fa, no se si és cosa del nostre país o com deia la meva avia. "d'on ni havia sempre en queda", perquè he observat comportament similars a altres partits socialistes europieus.


Amb el comentari del Jordi vaig està rient durant tota la tarda ... però és profund: si els socialistes ara s'han de vendre amb els mètodes dels fabricants d'aspiradores de marca desconeguda és que tenen les coses molt malament.

I en quan el Marc, que dir? que té raó i prenc nota, quan tornem a passar un nou episodi de condonació de deute (que el tindrem) recordarem "festes" com aquesta.

Moltes gràcies pels vostres comentaris!!

Anònim ha dit...

jajajajaja!!! i plantejar-se si va ser tal qual la història? un xic exagerat el tema,no?? dic...

Pd; i sip...socialista...però també realista...

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena