500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimarts, 29 de juny del 2010

CATALUNYA DE RABIA I DE DOL


4 comentaris:

Senda ha dit...

Si és la pancarta que portaràs, jo crec que aquesta manifestació s’havia d’haver fet fa quatre llargs anys d’inacabable desgast, de manca de voluntat comunicativa, d’indiferència, de gran aversió per una cultura i de no conèixer el significat de la paraula democràcia. ¿O es que, no sabíem com acabaria la “retallada” de l’Estatut? “Retallada” ¡Quantes coses amagades hi ha rere aquesta paraula en aquest cas!. No varem actuar quan es podia haver fet alguna cosa. Ningú.
Ara les pinyes ja son cendra i hem de recuperar un bosc que trigarà 50 anys a refer-se de veritat, replantant pins blancs (creixen de pressa) i no d’alzines i roures que serien els més adients al clima i a l’entorn. Ara tenim pressa i estem indignats.
Som com la vella Europa, triguem a reaccionar i quan ho hem fet ja ens han passat per sobre amb l’antiga i molt poderosa maquinaria ressorgida del desgast i del no respectar. ¿Hi ha hagut mai una convivència real entre els diferents pobles d’Espanya? O ¿Hem viscut en una realitat efímera que ja s’ha acabat i comença un nou cicle de grisor?
Ho sento, avui ho dec veure tot gris. Demà serà un altre dia en aquesta terra tan bonica que a vegades enfosquim.

Senda ha dit...

Hem sento com el nen petit espetant la darrera pataleta abans d'acomplir el càstig.
No els donaré aquest plaer, conscients de que tot quedarà igual. Se’ns ha enganxat això d’actuar corre corrents i a darrera hora, quan el fet ja està consumat i no te remei. Punto pelota

Feliu Guillaumes ha dit...

Doncs jo si que aniré a la manifestació, per la dignitat de Catalunya, perquè no es pensin ni per un segon que som mesells o que no ens importa .... em deshidrataré però hi aniré!!

Lior ha dit...

Feliu,vas veure el comentari al post anterior sobre el teu problema amb els digits del banc?

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena