500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimecres, 30 de setembre del 2009

LA SINCERITAT TRIPARTIDA ... D'AMAGATOTIS

Joan Saura, ha enviat un SMS al president del seu grup, Jaume Bosch, valorant el discurs de José Montilla durant l’obertura del Debat de Política General. “Quin ‘toston’ oi?”. Bosch ha contestat (fotografia publicada al diari 'Público'): "ha començat bé durant el primer minut però després, un rotllo". Un discurs “poc sensible amb la gent amb dificultats”. Font: "El Singular Digital", a qui li agraïm. Aquí teniu el link si voleu més:

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/saura_ldquo_el_discurs_ha_estat_un_tost_n_42397.php

10 comentaris:

Arcadi ha dit...

Segur que la notícia és certa? És que hi ha periodistes amb teleobjectiu al Parlament? Potser sí que n'és de certa perquè només algú com Saura pot escriure Kin al costat de toston entre cometes: Es permet trencar l'ortografia (és un rebel), no troba un equivalent català (és un ignorant), i posa les cometes per no semblar castellanitzant (és un fariseu).

Feliu Guillaumes ha dit...

Arcadi, m'atreveixo a dir que acabes de fer el comentari intel·lectualment més brillant de la història d'aquest bloc!!

Eli ha dit...

Em sembla increible, no pot ser veritat ¿per què segueixen amb aquesta pantomima de tripartit si ells mateixos ni respecten el President? Ells mateixos l'aborreixen i ni se'l creuen. ¡I de quina manera! Molt trista la reacció d'en Saura i molt trist tot plegat. ¿Quin nivell de català deu tenir, el C, el D? pot ser als consellers no se'ls demana pas com a la resta de ciutadans globalitzats ¿En què?

Feliu Guillaumes ha dit...

Això és el més trist Arcadi, que un fet així, arreu del món democràtic com a mínim genera una crisi de govern i un problema als mitjans de comunicació monumental ... aquí passarà sense pena ni glòria ... plou massa sobre mullat

Anònim ha dit...

a mi si que em sembla trist...tothom a hores d`ara, excepte vosaltres tres, potser, sap que el llenguatge que es fa servir per sms és diferent del que s`utilitza en una carta, en un Cv, o en un comunicat oficial.D`això ja hi han estudis a tot el món i en totes les llengues possibles, reconeixent el llenguatge SMS com una variant informal de la llengua ordinària...Tot i això, vostès s`escandalitzen del to i el llenguatge utilitzat en un sms de dues paraules...que jo sàpiga cadascú és lliure d`expressar-se com vulgui, nomès faltaria que demanèssiu un nivell C de català a tot aquell que vulgui comunicar-se per sms...Sembla que alguns són adictes al sensacionalisme polític que permet distreure el ciutadà dels temes realment importants.
Per exemple, com que Millet va desviar 150.000 € per liquidar els deutes del Partit per la Independència.
Segons informa El Periódico, Fèlix Millet va sufragar les despeses de la creació del Partit per la Independència (PI), quan Àngel Colom ja militava a CDC, anys després que deixés el lideratge d'ERC i muntés el PI amb Pilar Rahola.
Però clar, aqui ja hi han afinitats personals i no estaria bé esquitxar els amics...

Anònim ha dit...

http://www.directe.cat/article/millet-va-desviar-150.000-euros-per-liquidar-els-deutes-del-pi-dangel-colom-16812

Feliu Guillaumes ha dit...

Anonim el que sembla no voler entendre ets tu, precissament per llenguatge de SMS, escriure "kin" amb k (com per estalviar una lletra) i a continuació posar "toston" entre cometes és com a mínim d'un gran esnobisme, crec que és mes aviat el que diu l'Arcadi. Però efectivament el que compte és el tema de fons: ni ells aguanten ja al Montilla. I en quan al Millet ja imaginaven que es farien mans i mànigues per implicar-hi a CiU ... suposem que tindran el mateix èxit que quan es varen mirar amb lupa els 23 anys d'obra de govern convergent. Vols que et recordi quin és l'únic partit que ha tingut dirigents de primera fila a la presó?

Eli ha dit...

Quina facilitat per agafar el que interessa d'un comentari i buscar antecedents en un altre camp. Jo en vull aprendre. Recordo que és un diputat el que ha escrit el sms.
Per cert el Sr.Jaume Bosch escriu diferent que en Saura, encara no deu haver "reconegut el llenguatge del SMS" mundialment conegut no ho nego. Ke va d pm x mllrar quvol llgtge dl mn mndl punt i a part.

Feliu Guillaumes ha dit...

Vaja, l'Eli ens ha resultat una experta en llenguatge SMS ... i com suposaven aquest llenguatge no inclouria coses com: kin "toston" ... això queda per eco-pijos i red-set en general.

Arcadi ha dit...

El que fa Anònim és una maniobra típica dels esquerrans. Afirmar que un tema és menys important que el que ells proposen. El canvi els beneficia sempre a ells. És millor no saber-ne, Eli, aquesta trampa té l'efecte que mai, mai, es veuen afectats per una crítica, ni l'han de respondre. Potser per això hi ha esquerrans encara.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena