500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dijous, 22 d’octubre del 2009

VEURE PER CREURE ....

Ahir una bona representació de representants polítics i socials del Baix Vallès (tinent d’alcalde de Sant Fost, Joaquim Perez, tinent d’alcalde de Mollet, Feliu Guillaumes (o sigui jo), president de la federació d’Associacions de Veïns de Sant Fost, i presidents de diferents entitats de Sant Fost. Varem ser presents a la Comissió d’Infraestructures del Parlament de Catalunya on es va substanciar una proposició no de llei del Grup Parlamentari de Convergència i Unió, presentada pel diputat de la comarca Jordi Turull i defensada pel Portaveu d’Infraestructures del grup Josep Rull.

La proposició demanava la gratuïtat de l’anomenada B-500, el túnel que ha d’unir la part baixa del Vallès amb el Barcelonès nord i baix Maresme. Els representants que allà estàvem varem sortir decebuts i un pel desconcertats: els tres partits del govern varen expressar postures netament contradictòries, des de l’esperança de que finalment no serà de peatge d’ERC, al “està en estudi” d’ICV, a l’admissió del peatge per part dels socialistes. En Josep Rull els hi va intentar simplificar la feina demanant que simplement votessin no al peatge per coherència, recordant allò de “Catalunya lliure de peatges” , d’ERC, “Els peatges que els pagui Rita” d’ICV” fins les histriòniques manifestacions de l’ara consellera Tura a l’autopista Mollet-Barcelona ... va ser en debades, malgrat les flagrants contradiccions que havien exposat feia uns minuts, el bloc tripartit va tombar la demanda de gratuïtat de la futura (i ja cinc anys endarrerida) B-500, contràriament al que el Govern de Convergència i Unió va fer en el seu moment amb el túnel de Parpès, obra netament paral·lela a aquesta.

Devem i agraïm a Canal Català l'us de les seguent imatges de video:


Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat/


2 comentaris:

Xela Tanegram ha dit...

Jo encara recordo una furgoneta Renault Express de color vermell parada al vell mig d'un peatge amb una sra. fora de si que va passar-se una bona estona pitant fins a quedar extenuada pobreta... ara ja no paga res xq com a consellera no li cal.
El tripartit no deixarà d'existir mentre sumin majoria i són tant bona gent que tenen la capacitat de dir una cosa, fer el contrari i votar quelcom diferent a les 2 primeres opcions...
Les eleccions del novembre-2010 em fan molta por xq no tinc clar que la gent de la capital i els de comarques remem cap a la mateixa direcció.

Feliu Guillaumes ha dit...

Sí Xela, recordo la senyora ... anava posant el cost del peatge pesseta a pesseta, ara curiosament està en silenci. Però malgrat el que tu dius jo confio en la gent, com deia en Churchill "no es pot enganyar a tothom indefinidament"

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena