500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 2 de novembre del 2009

NOVES CATALANES PER LA IGUALTAT DE DRETS



Aquest dissabte, al nostre local de Granollers i amb la presència de 52 dones subsaharianes, de Mali, de Gambia i del Senegal; varem constituir l'Associació de Dones Afrocatalanes "Michael Obama".

Per fer-ho varem comptar amb el supor de la Carme Mateu del Secretariat d'Immigració de CDC, de la Latifa, del Directori Africa de la mateixa Sectorial, de la Silvia Requena, jurista i dirigent de Dones per la Igualtat, sixi com de la diputada al Parlament Maria Rosa Fortuny, que molt noblement va assumir de fer un cert patronatge de l'Associació davant del Parlament i les Institucions.

La reunió es va allargar durant més de tres hores, varen fixar els objectius de l'Entitat: la integració al País, la lluita contra la discriminació de genere i de raça i la realització de les activitats pròpies que ajudin a l'acompliment d'aquests objectius.

Varen triar una primera Junta Directiva (triada amb vot secret, amb presentació de candidatura i amb interventores) i varen encarregar a la Silivia la redacció d'uns Estatuts.

Finalment al triar el nom de l'Entitat varen acordar enviar una carta a la Primera Dama d'Estats Units per comunicar-li la seva constitució amb el seu nom i que quan realitzes una visita a l'Estat Espanyol es gestionaria fer-li una visita.

Com a primera activitat es va acordar fer una visita al Parlament de Catalunya.
Des de Convergència del Vallès Oriental vull agrair tan el suport de la diputada, de les membres de la sectorial, com de la Sílvia, sense elles dubto que ens n'haguessim sortit.

Això sí que és integració!, això si que és Casa Gran !, va ser un gran dia pel Vallès Oriental i per Catalunya !


L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena