500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dimarts, 10 de novembre del 2009

MILLET A L'AMETLLA

Quina no va ser la gent del Vallès en general i de l'Ametlla en particular quan un dissabte ens varem llevar llegint que "La Vanguardia" es feia ressó d'unes notes manuscrites a llapis pel Felix Millet o el seu soci on es llegien coses tan curioses com: "Alcalde 50", "Convergència 30", "Campanyes electorals 14" i "total 14'4% de la reclassificació", rapidament la màquina Convergent es va posar en marxa per averiguar que va passar en els anys en que -suposadament- es va fer aquell manuscrit, per molt que -obviament- el jutge no el va admetre com a prova de res.

La veritat va ser força tranquilitzadora: CiU havia votat a favor d'una petita reclassificació de 4 Ha i 55 vivendes (que per cert l'actual Govern socialista ha augmentat a 150 amb el nostre vot en contra), pero es va negar a fer una reclassificació de 40 Ha. obligant a retirar-ho del ordre dia i pagant-ho molt car .... uns dies desprès varem ser expulsats del Govern Municipal.

Dificilment les frasses escrites a dalt es poden referir a la clàssificació petita (sigui enteses com milers d'euros o milions de pessetes ) recordem que eren 55 vivendes, costaria més la salsa que els cargols, i molt menys en poden representar el "14'5%"..... i la reclassificació gran mai es va arribar a realitzar gràcies a nosaltres.

La veritat dels fets era prou comprobable (documentació municipal, hemeroteques, sortida efectiva del Govern nostra aquell any) com per estar segurs ... però s'havia d'explicar i així ho varem fer a Canal Català, Vallès Oriental Televisió, Nou 9, Agència Catalana de Notícies i .... TV3.

Crec que ens anem sortit prou bé i finalment el coneixement de la veritat s'ha anat imposant. Com mostra un botó: la notícia de TV3, a qui aprofitem per agraír les imatges.




Més informació a: http://www.feliuguillaumes.cat/

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena