500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dissabte, 16 de febrer del 2008

CONTRA EN PIZARRO I LA MALENI...DIGNITAT CATALANA

Més a: http://www.feliuguillaumes.cat

De tornada cap al Baix Vallès, la gent de Martorelles havia organitzat un dinar en el qual havien convidat en Manel Silva (número 7 al Congrés) a la Yvonne Griley (número 9) i a un servidor. Aquesta mena de dinars els fan cada mes i parlen de tota mena de temes polítics, normalment locals, però aquesta vegada tocava Madrid, és una activitat meritòria si penses que és mensual (hi havia més d’una cinquantena de persones), potser hom no passa tant de la política com sembla.

L’antic alcalde Jaume Montpel ens va presentar, en Silva va fer una repassada a l’activitat de la legislatura i l’Yvonne va subratllar la necessitat d’un Congrés “ecològic”, entenent com a tal un lloc on es respectin totes les opinions ... en definitiva, que no s’estigmatitzi a ningú i menys se’l criminalitzi, a això i podem ajudar positivament els nacionalistes catalans.

Personalment jo vaig fer notar que una ministra socialista, la senyora Álvarez, guanya vots al seu país quan perjudica als catalans i que algú, el senyor Pizarro que des de l’empresa privada és dedica a humiliar-nos i enriues de nosaltres (recordeu allò de “antes alemana que catalana”, referint-se a ENDESA) obté com a premi ser el número dos del PP. Cap país normal aguanta coses com aquesta sense reacció ... i el nostre tampoc ho ha de fer, per dignitat.

Sembla que la gent té més interioritzat això del Senat més del que em pensava (i em temia), tres persones m’ha aturat per dir-me que tenien molt present posar “la creueta” al meu nom. Mai s’ha de subestimar el nivell polític de la gent, qui ho fa ho paga car.

2 comentaris:

Diego Sola i Garcia ha dit...

Hola Feliu. Veig que el web feliuguillaumes.cat ja està en funcionament. Felicitats! Està molt bé i és una excel·lent eina de comunicació amb els votants...

D'altra banda he agregat el teu bloc al llistat d'enllaços blocaires del meu propi bloc (http://www.diegosola.com)

Ens veiem. Salutacions i felicitats!

Feliu Guillaumes ha dit...

Gràcies Diego!, ara visito casa teva!

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena