500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 11 de febrer del 2008

DE VISITA A L’EMPRESA ALSTOM

El proppassat divendres 8, vaig acompanyar al número 2 de la llista al Congrés per Barcelona, Pere Macias i a la candidata de la JNC al Congrés Marga Payola en una visita a l’empresa Alstom, que està a cavall entre Santa Perpetua i Mollet. La invitació de la visita era de la Secció Sindical de CC.OO., però també varem ser rebuts per la Direcció.

Els delegats de l’Alstom, empresa que té uns 1200 treballadors, ens van fer notar que el sector del ferrocarril requeria un elevat nivell de formació, allà no valen les cadenes de muntatge, també ens varen comentar que són una empresa que generava molts llocs de treball a Catalunya i que, en definitiva, la seva era una aposta pel transport públic. Per això demanaven la complicitat dels polítics i de les administracions.

En Pere Macias, els hi va respondre que CiU era una opció de caràcter català, no estatal, per això la seva prioritat sempre serien les empreses ubicades al Principat.

També va defensar la construcció d’un “Tren Tram” (tren- tramvia, o sigui lleuger), per al Vallès Oriental, tal com els governs de CiU el varem fer pel Baix Llobregat.

Personalment els hi vaig dir que les campanyes de CiU són així, anar fent contacte amb la gent i parlar de propostes concretes, els nacionalistes no ho podem fer d’altra manera.








L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena