500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

divendres, 15 de febrer del 2008

POLÍTIQUES SOCIALS I INFRAESTRUCTURES


Ahir a Granollers varem fer una roda de premsa amb en Carles Campuzano, diputat a Madrid i actual número quatre de la llista al Congrés.

En Carles va parlar de la passada legislatura, que té èxits significatius, com la comptabilització del SOVI amb la pensió de viduïtat, mesura que ha beneficiat a més de 600.000 dones a tot l’Estat. Molt més es podrà fer si hi ha una força nacional decisiva a Madrid. També va reivindicar l’obra social feta pel nacionalisme català al parlament estatal, recordant coses com la primera llei sobre disminuïts o la supressió del servei militar.

Jo vaig parlar d’infraestructures i vaig recordar tots els acords incomplets per part dels socialistes: la cobertura de la línia de Granollers i la de Mollet Nord, desdoblament d’aquesta mateixa línia, desdoblament de la del Papiol ...., tots (menys la cobertura de Mollet, que està en estudi) són projectes aprovats, en alguns casos sabem inclús els montans (13.680.000 Euros, soterrament de la via a Granollers), però res d’això ha estat inclòs en cap projecte de pressupostos de l’Estat.

Per coses com aquesta varem insistir que Catalunya no es pot permetre un resultat que premií els que s’enriuen de nosaltres, per dignitat, però també perquè llavors la situació actual d’incompliments i preses de pel s’allargarien per sempre.

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena