500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dijous, 6 de març del 2008

DE REBUDES CÀLIDES, FRED I VENT

Abans d’ahir varem anar a l’Acte Jove de la Campanya, crec que corresponia atenent que sóc ex president de la Joventut Nacionalista, ambient càlid. Allà molta gent em va felicitar pel meu bloc, altres ho feien per determinada polèmica que he mantingut aquests dies amb una entitat de tall ultraconservador ... de la que no he volgut parlar en aquest bloc per no donar-los-hi una importància que crec no tenen, altres candidats em varen encoratjar pel ritme frenètic amb que portava aquesta campanya (i de la que es ressent aquest bloc), malgrat els anys passats vaig veure que molta gent de la JNC em coneixia .... en resum, un bany de moral.

No va poder parlar en Duran, tot i que hi va assistir malgrat l’hora (aquest home és de ferro), en el seu lloc ho feren la Marga Payola, candidata de la JNC i l’Artur Mas. El seu discurs: ara ja està clar que els socialistes guanyaran (de fet amb risc de majoria absoluta), s’ha acabat l’espantall de la por al PP, i ara quina Catalunya volem: decisiva o mesella? Volem quatre anys més com aquests?, d’enfonsaments, retards, col·lapses viaris, grups electrògens?, si no és així s’ha de votar i votar per qui ho pot impedir.

L’endemà teníem parada a la Rambla Nova de Mollet, temperatura: uns quatre graus, vent, fred. Tot i així varem repartir roses, paperetes de vot, caramels pels nens ... ensobravem frenèticament. Ara sí, pràcticament tothom em coneixia, avui he rebut el mail d’un senyor que no ens votava i que m’ha dit que em votarà perquè m’he “currat” la campanya, gràcies senyor ... més pujada de moral. El fred desapareix davant les rebudes càlides i el suport de la gent

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena