500 anys q els catalans som imbècils Hem de deixar de ser catalans?No, hem de deixar de ser imbècils

dilluns, 3 de març del 2008

El vot en blanc i un discurs de Shakespeare



Respectuosament
El mal que fan els homes els sobreviu. El bé sovint s’enterra amb llurs ossos. Que no sigui així amb els nostres grans homes. Dos grans homes del nostre país han dit que tots els polítics són iguals, que no hi ha esperança de canviar, que aquestes eleccions no serviran de res, que s’ha de votar en blanc, jo no dubto del capteniment d’aquests grans homes, perquè tots ells són gent molt honorable, car han servit al seu país. No obstant, humilment he de dir:

El terra del nostre país s’enfonsa literalment sota els nostres peus, els catalans i catalanes s’aturen col·lapsats pels nostres camins de ferro o d’asfalt, això mai havia passat. És doncs el moment de votar en blanc? Jo crec que no, però ens ho demanen dos grans homes, i són gent molt honorable.

Perjudicar a Catalunya dona vots a una ministra a l’Andalusia del PSOE, riure’s de Catalunya dona mèrits per anar segon del PP, l’Audiència no escolta testimonis en català, incomplint la llei, i en presumeix. És el moment de votar en blanc? Tenim una situació com Dinamarca?, tenim veïns sensibles com els danesos, que finament sabran interpretar el nostre gest?, jo humilment crec que no, però gent molt honorable ens diu que ho fem, que no ho diuen perquè estiguin rancuniosos amb els seus partits, que no ho fan per ajustar comptes, i jo me’ls crec perquè són grans homes i gent molt honorable.

Catalunya està més acorralada que mai, l’espanyolisme ha perdut tota inhibició, incompleixen l’Estatut i se’n vanten. És doncs ara el moment de passar de la política?, és ara que Catalunya serà millor servida amb vots que no serveixen?, crec humilment que no, encara que ens ho digui bona i honorable gent.

No ens volen ni dir els diners que se’ns enduen, un ministre en presumeix davant del Congrés, el mateix Congrés vota contra la unitat de la llengua catalana i el govern valència tanca TV3. Abans no els quèiem bé però ens respectaven, ens intentaven fer el mateix però els aturàvem, ara el nostre Govern ja no ens defensa. És doncs el moment per votar en blanc?, guanyarem així un bri de respecte? Un bri de solució? Jo humilment crec que no, encara que m’ho digui gent apreciada i honorable.

Judici, has fugit dels catalans i la gent hem perdut l’enteniment? Jo humilment crec que no, la gent sabrà el que fer, perquè finalment és la gent la que és més honorable.

2 comentaris:

Arnau Fernàndez ha dit...

Absolutament d'acord, Feliu. En aquestes eleccions els catalans no podem votar en blanc o no anar a votar. Això és rendir-se. Cal que reccionem a la croada PP-PSOE

Feliu Guillaumes ha dit...

Gràcies pel teu comentari Arnau. Efectivament, els catalans correm el perill de morir de "sofisticació electoral", tenir l'opinió tan matisada sobre tot que acavem votant en blanc. Però la pregunta és, això algú a Madrid ho entendrà?, la resposta és prou clara: l'únic que entendran és un resultat nacionalista contundent que els faci quedar blancs de por

L'AVENÇ DE LA DEMOCRÀCIA, feu un clik al Play, val la pena